Mitt namn är Lisbet

Mitt namn är Lisbet och jag bor i Göteborg med min familj: sonen, hans flickvän och tre katter. Och så är det min Roland från Lindome. Jag är 50-talist, arbetar på en förening och börjar arbetsdagen med att fika.

Tankar på att påbörja nya projekt dyker upp ibland och min nuvarande plan är att jag ska börja odla i pallkrage. Syftet med bloggen lispunktbettan är att följa odlingen i mina pallkragar och på så sätt sätta press på mig att verkligen genomföra mina planer.

Utöver att beskriva odlingen av sallad och örter och att äntligen läsa igenom manualen till kameran så jag kan få schyssta bilder, skriver jag ur ett crazy catlady perspektiv. Våra tre katter: Figaro, Busfrö och Fluff är värda att bli presenterade och få sina berättelser nedtecknade. Äta är en trevlig syssla och bröd är fantastiskt att baka själv, så jag vill också dela med mig av recept på mat och bakning. Jag kan inte heller låta bli att fascineras av allt som händer i politiken, inrikes och utrikes och om det som berör människor med funktionsnedsättning och vår möjlighet att leva ett bra och gott liv med allt vad det innebär.

Jag finns på Facebook men skriver för långa texter för Twitter och tar för kassa foton för Instagram. Mejla kan du göra på skrivtill@lispunktbettan.com. Du som ramlar in på min blogg delar troligtvis mina intressen och gillar att sätta URL:ar på tankar.