Årets Ullaredsresa

Var ser man män sitta och stirra framför sig med tom blick om inte på en bänk på avdelningen för handväskor på Gekås?

Det var tid för årets maj-resa till Ullared. En noga planerad resa i vecka 20 det vill säga då varken barnbidrag, pension eller lön har kommit. Då är det så lite folk som möjligt för då pallar man en Ullaredstripp. Planen lyckades och det var ingen trängsel och kassorna hade varit tomma om jag inte valt att just då gå på toaletten, efter denna nödvändighet var det tyvärr kö annars hade det varit en walk through. På tal om toalett kan jag rekommendera toan på barnklädesavdelningen, tillgänglig, ren och nästan alltid ledig.

Vi handlade på oss hushålls- och hygienartiklar tills korgen var fylld till brädden. Det är verkligen lönsamt, halva priset för de flesta varorna och ibland ännu mer jämfört med den lokala ICA-handlaren. Såklart man kan ta sig till Ö&B eller Rusta eller andra lågprisaffärer i stan men det är dessutom kul att åka till Ullared. Underkläder har de också ett stort utbud av och till mycket bra pris inte minst på herrsidan.

Håller jag inte min lista hårt i handen blir jag förvirrad och tom i blicken.

Jag hade gjort en lista på de varor som går åt hemma hos oss med jämförpriser och beräknad åtgång under ett år. Håller jag inte min lista hårt i handen blir jag förvirrad och lika tom i blicken som de för tillfället övergivna makarna på bänken på avdelningen för handväskor.

Psst: här kan du läsa varför Ullaredswrappen är ett måste.

på ullared med en överfylld korg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *